Materiaalipankki

VIDEOT

Kävelyfutis on laji, joka on helppo liittää osaksi järjestöjen toimintaa. Tarvitset vain innokkaita pelaajia, pelipaikan ja pallon. Mikäli pelaajia ei omasta organisaatiostanne ota löytyäkseen tarpeeksi, voit lähestyä muita alueesi toimijoita ja viritellä yhteisjoukkuetta. Mikäli tämänkin jälkeen jokin asia askarruttaa, ota yhteyttä kävelyfutistiimiin ja keksitään yhdessä ratkaisu ongelmiin. Laitetaan kävelyfutiksella yhteisönne liikkeelle!
Toipumisorientaatio on päihde- ja mielenterveyskuntoutuksen uusi suunta. Se on viitekehys ajattelulle ja toiminnalle, joissa painottuvat kuntoutujan omat voimavarat, osallisuuden ja merkityksellisyyden kokemukset, toivo sekä positiivinen mielenterveys. Tämä video avaa sitä, kuinka päihde- ja mielenterveystoipuja hyötyy kävelyfutiksesta osana toipumistaan. Teksti ja haastattelut: Marika Olkkonen.
Kävelyfutis on jalkapallon muoto, jossa loukkaantumisriskiä on pyritty pienentämään erinäisin sääntömuutoksin. Tärkein eroavaisuus perinteiseen jalkapalloon käy ilmi jo lajin nimestä: ainoa sallittu etenemismuoto on kävely. Video: Videotiiviste Oy
Kävelyfutis on jalkapallon muoto, jossa loukkaantumisriskiä on pyritty pienentämään erinäisin sääntömuutoksin. Tärkein eroavaisuus perinteiseen jalkapalloon käy ilmi jo lajin nimestä: ainoa sallittu etenemismuoto on kävely.

oppaat