Joukkueiden pienryhmäharjoittelu käynnistyy, urheilutapahtumat mahdollisia kesäkuusta lähtien

Valtioneuvoston ohjeiden mukaisesti alle 50 henkilön kokoontumiset ovat mahdollisia kesäkuusta alkaen. Myös urheilukilpailujen ja ottelutapahtumien järjestäminen on mahdollista erityisjärjestelyin. Osa kävelyfutisjoukkueista on jo aloittanut pienryhmäharjoittelut ja monet muut seuraavat perästä kesäkuun alusta alkaen. Muun muassa Jyväskylän Sovatekin kävelyfutisjoukkue aloitti harjoittelun toukokuussa, ja Myllypuron suosittu vuoro jatkuu keskiviikkoisin Myllypuron tekonurmikentällä 3.6. alkaen. Kävelyfutiksen sivuilta löytyvää listaa harjoitusvuoroista päivitetään sitä mukaan, kun joukkueet tiedottavat harjoitusten jatkamisesta. Kävelyfutisharjoituksissa voidaan pelata sovelletuin säännöin, joiden tarkoituksena on vähentää tartuntariskiä. Sovelletut säännöt sekä Suomen Palloliiton julkaisemat ohjeet pienryhmäharjoitteluun löydät täältä.
 
Kävelyfutis seuraa Suomen Palloliiton ohjeistuksia ottelutapahtumien ja harjoitusten järjestämisestä, ja tiedotamme uusituista ohjeista lisää liiton niitä tarkennettua. Kävelyfutis ei organisoi harjoitusvuoroja, vaan päätöksen kentille paluusta tekevät harjoituksia ylläpitävät järjestöt. Päätös perinteisestä kävelyfutiksen kesäsarjan käynnistämisestä tehdään Suomen Palloliiton tulevien ohjeistusten pohjalta. Mikäli ohjeistus sen mahdollistaa, voidaan ensimmäinen kesäsarjatapahtuma pelata suunnitellusti torstaina 11.6.2020. Tiedotamme kesäsarjan alkamisajankohdasta kesäkuun alussa.
 
Kävelyfutisiaiheiset koulutukset jatkuvat syksyllä etäkoulutuksina. Mikäli tautitilanne helpottaa ja rajoituksia puretaan yhä, pelataan kävelyfutisturnaus Kukunori Cup seuraavan kerran 28.8.2020 Brahenkentällä Helsingissä. Kukunori Cupin järjestäminen ratkennee kuitenkin vasta elokuun alussa.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ohjeet

Arkistot