Infokirje Kukunori Cupin osallistujille

Järjestyksessään neljäs Kukunori Cup pelataan perjantaina 13.3.2020 klo 10-16 Vantaan Myyrmäki-hallilla osoitteessa Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. Tapahtuman juontajana ja isäntänä toimii legendaarinen urheilutoimittaja Tapio Suominen. Ottelut pelataan 4+1-formaatilla (neljä kenttäpelaajaa sekä maalivahti). Otteluiden kesto on 20 minuuttia juoksevalla peliajalla ilman taukoja. Jokainen joukkue pelaa turnauksessa vähintään kolme ottelua.

Lohkojaot ja otteluaikataulut julkaistaan viimeistään maanantaina 9.3.

Saapuminen

Omilla autoilla saapuville alueella on runsaasti kiekollista parkkitilaa. Myyrmäki on hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Esimerkiksi P-lähijuna pysähtyy Myyrmäen asemalle. Lisätietoa aikatauluista löydät osoitteesta reittiopas.fi.

Ennen peliä

Joukkueen kapteenin, valmentajan tai yhteyshenkilön tulee ilmoittaa joukkueensa saapuminen Myyrmäki-hallin kentän luona päivystäville työntekijöille. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään puoli tuntia ennen joukkueen ensimmäisen ottelun alkua.

Pukuhuoneet löytyvät kentän välittömästä läheisyydestä. Pukuhuoneissa on wc-tilat ja suihku. Halli on lämmitetty, mutta tauoille kannattaa varata lämpimästi vaatetta.

Hallilla on vesipullojen täyttöpiste, mutta omat pullot tulee tuoda mukaan.

 

Pelin aikana

Kaikki ottelut pelataan 4+1 (neljä kenttäpelaajaa sekä maalivahti) -formaatilla juoksevalla 20 minuutin peliajalla ilman taukoja. Pelit käynnistyvät ja loppuvat yhteisestä äänimerkistä kaikilla kentillä, joten huolehtikaa, että joukkueenne on hyvissä ajoin ennen ottelun alkua kentällä.

Kaikki pelaajat pelaavat omalla vastuullaan. Paikalta löytyy ensiapuhenkilöstöä, mutta joukkueiden olisi hyvä varata omat kylmäpussit mukaan.

Turnaussääntöinä käytetään virallista kävelyfutiksen sääntöopasta, jonka löydät tämän linkin takaa. Turnaus pelataan reilun pelin hengessä, joten loukkaava kielenkäyttö ja väkivaltainen käyttäytyminen ovat kiellettyä ja johtavat kentältä poistamiseen.

 

Ruokailu

Turnausjärjestäjä ei vastaa ruokailusta, joten kehotamme pelaajia varaamaan omat eväät mukaan tapahtumaan. Hallin kioski on auki turnauksen ajan. Noin kilometrin kävelymatkan päässä sijaitsee kauppakeskus Myyrmanni, josta löytyy monia ruokapaikkoja.

 

 Muuta

Jokainen joukkue palkitaan turnauksen päätteeksi. Jos joukkue poistuu paikalta ennen palkintojenjakoa, voi joukkueen kapteeni tai muu yhdyshenkilö tulla pyytämään palkinnot mukaan kävelyfutiksen työntekijöiltä. Tunnistat hankkeen työntekijät mustista kävelyfutistakeista.

Mikäli teillä herää jotain kysymyksiä mistään turnaukseen liittyvästä, olkaa yhteydessä kävelyfutiksen työntekijöihin.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ohjeet

Arkistot