Valmentajalegenda Antti Muurinen mukaan kävelyfutistoimintaan

Harvalla henkilöllä on yhtä pitkä ura takanaan jalkapallon saralla kuin kävelyfutislähettiläs Antti Muurisella. Suurelle yleisölle Muurinen on parhaiten tuttu vuosistaan Suomen jalkapallomaajoukkueen luotsina, mutta omien sanojensa mukaan hän on viettänyt tavalla tai toisella viimeiset 60 vuotta jalkapallon parissa.

– Pelaajaurani oli pitkä, mutta ei ehkä niin menestyksekäs, että olisi ihan maajoukkuetasolle riittänyt. Sen jälkeen olen valmentanut lähes 40 vuoden ajan. Noihin vuosiin mahtuu muun muassa seitsemän suomenmestaruutta sekä kuusi vuotta maajoukkueen parissa, kertaa Muurinen kattavaa uraansa.

Vaikka aktiiviura jalkapallonpelaajana tulikin Muurisen kohdalla päätökseen jo 1970–1980-lukujen taitteessa, pelaa hän yhä tänäkin päivänä aktiivisesti jalkapalloa. Puotinkylän Valtin ikämiesten joukkueessa harjoituksia kertyy viisi kappaletta viikossa.

Kävelyfutista Muurinen ei ole muilta jalkapalloharrastuksiltaan ehtinyt kokeilemaan, mutta uusi muoto rakkaasta lajista saa hänet innostumaan.

– Hieno idea. Monelle, jolle juokseminen tai liikkeelle lähtö on vaikeata, kävelyfutis voi olla se juttu, millä pääsee lajin pariin. Rohkeasti mukaan vain!

Avoimet kävelyfutistreenit pääkaupunkiseudulla

Torstaisin klo 13.30–15.00 Lassilan liikuntapuistossa osoitteessa osoitteessa Laurinniitynpolku 2, 00440 Helsinki

Perjantaisin klo 10.00–11.30 Brahenkentällä osoitteessa Helsinginkatu 25A, 00510 Helsinki

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.