Kävelyfutis

 

Kävelyfutis on STEA:n rahoittama kolmivuotinen hanke, jonka tarkoituksena on parantaa päihde- ja mielenterveyskuntoutujien sosiaalisen liikunnan mahdollisuuksia Suomessa. Saatamme sosiaali- ja terveysalan järjestöjä yhteen kunnallisten toimijoiden ja muiden järjestöjen kanssa. Tarjoamme apua joukkueiden kasaamisessa, jonka lisäksi järjestämme kävelyfutisaiheisia koulutuksia ja luentoja. Teemme tiivistä yhteistyötä Suomen Palloliiton kanssa. Hanke on osa Kukunori ry:tä.

 

Avustamme kävelyfutiksesta kiinnostuneita päihde- ja mielenterveystyön toimijoita kattavasti toiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä. Meiltä saat koulutusta sekä markkinointi- ja materiaaliapua. Lähde mukaan kehittämään innostavaa uutuuslajia.

 

 

Tarjoamme päihde- ja mielenterveystoimijoille

 

 

Kävelyfutiksen aloituspaketin. Aloituspaketti sisältää jalkapalloja, kävelyfutisliivejä sekä tötsiä.

 

Apua harjoitustilojen saamisessa. Etsimme yhdessä joukkueiden kanssa harjoitustilat kävelyfutistreeneille.

 

Yhteistyötä uusien toimijoiden kanssa. Saatamme sosiaali- ja terveysalan järjestöjä yhteen jalkapalloseurojen, kunnallisten toimijoiden ja muiden järjestöjen kanssa.

 

Toiminnan monipuolistamista. Kävelyfutis on omiaan vahvistamaan fyysisen hyvinvoinnin lisäksi myös pelaajan henkistä ja sosiaalista terveyttä.

 

Yhteisöllisyyttä. Pelaaja on aina osa joukkuetta. Kentällä diagnooseilla tai taustoilla ei ole väliä, vaan toiminta keskittyy yhdessä tekemiseen ja uuden oppimiseen.

 

Koulutuksia. Järjestämme toimistollamme Helsingin Malmilla laadukkaita kävelyfutiskoulutuksia neljä kertaa vuodessa.

Tiimi

kävelyfutis rauni

Rauni Koikkalainen

Hankepäällikkö

+358 40 0569419

rauni.koikkalainen@kukunori.fi

matias

Matias Sakko

Tiedotuspäällikkö

+358 41 4334887

matias.sakko@kukunori.fi

aapo

Aapo Kotkavuori

Lajipäällikkö

+358 40 627 7044

aapo.kotkavuori@kukunori.fi

Kävelyfutis

Malmin raitti 17 C, 00700 Helsinki